Kelan tietotarjotinSiirry sisältöön

Tilannekuvan käyttöohje

Tämä ohje antaa vinkkejä valintojen tekemiseen Alueen tilannekuvassa, Työllisyyden kuntakokeilujen tilannekuvassa ja Työkyvyttömyysindeksissä.

Kuvaus-linkistä pääset raportin kuvaukseen, josta löydät muun muassa aineiston kuvauksen sekä muuttujien ja luokitusten kuvaukset.

Valintalistat

Voit tehdä omia valintoja valintalistoista raportin oikeassa reunassa.

  • Pudotusvalikko-valintalistasta voit tehdä yhden valinnan kerrallaan.
  • Listamuotoisesta valintalistasta voit tehdä useita valintoja pitämällä Ctrl-painikkeen pohjassa. Valittujen tietojen taustaväri on harmaa.

Ajanjakson valinta

Ajanjakson voit valita klikkaamalla haluamaasi ajankohtaa aikasarjakuvion x-akselilla. Tieto valitusta ajanjaksosta näytetään raportin oikeassa yläkulmassa.

Raportin näyttäminen koko näytön tilassa

Koko näytön tilaan pääset painamalla Siirry koko näytön tilaan -kuvaketta (kaksipäinen nuoli)   raportin vasemmassa yläkulmassa. Poistu koko näytön tilasta painamalla Esc-näppäintä.

Raportin oletusvalintojen palauttaminen

Kun olet tehnyt raportilla omia valintoja ja haluat palauttaa oletusvalinnat, paina raportin vasemmassa yläreunassa olevaa Palauta mittatietotaulu -kuvaketta (kiertävä nuoli) ja paina OK.

Raportin linkin kopioiminen

Jos haluat kopioida raportin linkin, kopioi linkki alla olevasta listasta hiiren oikean näppäimen avulla. Selaimen osoiteriviltä linkkiä ei voi kopioida.

Ongelmatilanteet ja palaute

Ongelmatilanteissa sulje selain ja käynnistä se uudelleen. Jos ongelma ei ratkea, ota yhteyttä Kelan tilastotietopalveluun sähköpostiosoitteella tilastot@kela.fi.

Tilastotietopalveluun voit myös lähettää palautetta tietokantaraporttien toiminnasta ja sisällöstä.

Jaa tämä artikkeli

Jaa sivu Twitteriin Jaa sivu Facebookiin Jaa sivu LinkedIniin