Kelan tietotarjotinSiirry sisältöön

Alueen tilannekuvassa on julkaistu uusia ominaisuuksia

Julkaistu 19.10.2023Päivitetty 25.10.2023

Alueen tilannekuvan tarkoituksena on lisätä hyvinvointialueiden työntekijöiden ymmärrystä oman alueensa tilanteesta. Tilannekuvassa on julkaistu uusia ominaisuuksia, kuten vie Exceliin -toiminto ja mahdollisuus rajata tietoja ikäryhmän mukaan.

Alueen tilannekuvan avulla voi tarkastella tietoja Kelan maksamien etuuksien saajista sekä maksetuista ja keskimääräisistä etuuksista hyvinvointialueittain ja kunnittain. Tilannekuvaa on päivitetty 18.10. uusilla ominaisuuksilla.

Tilannekuvan raportit esittävät nyt perustoimeentulotuen saajamäärän yhtenäisesti. Myös Kooste-välilehdellä näytetään saajamääränä nyt henkilöiden eikä kotitalouksien määrä. Luvut ovat näin ollen yhtenäiset Toimeentulotuki-välilehden lukujen kanssa.

Kooste-välilehdelle on tuotu linkki Kelasto-raporttiin, jonka kautta voi tarkastella Kooste-välilehdellä esitettyjä tietoja tarkemmin.

Etuuskohtaisille välilehdille on lisätty vie Exceliin -toiminto. Excelissä tiedot esitetään hyvinvointialueittain. Lisäksi etuuskohtaisille välilehdille on lisätty ikäryhmä-valintalista, jolla esitettäviä tietoja voi rajata ikäryhmän mukaan.

Lisätietoa

Alueen tilannekuva(Avautuu uuteen välilehteen)

Jaa tämä artikkeli

Jaa sivu Twitteriin Jaa sivu Facebookiin Jaa sivu LinkedIniin