Siirry sisältöön

Kelan työttömyysetuudet korvausperusteen mukaan 2000–

Päivitetty 21.10.2022

Linkki tietokantaraporttiin

Raportilla on Kelan yleisimpien työttömyysetuuksien saajat, maksetut etuudet sekä korvatut päivät tilastointijakson aikana luokiteltuna etuuden korvausperusteen mukaan. Euroa/päivä-tieto on laskettu jakamalla maksetut etuudet korvatuilla päivillä.

Raportilla on tiedot peruspäivärahasta ja työmarkkinatukietuuksista. Työmarkkinatukietuuksiin kuuluvat työmarkkinatuki, kotoutumistuki sekä yhdistelmätuki. Kelan maksama yhdistelmätuki lakkasi vuoteen 2007 mennessä, ja sen korvasi työvoimahallinnon maksama palkkatuki.

Korvausperusteen pääluokitus jakaa etuudet työttömyysajalta ja työllistymistä edistävien palvelujen ajalta maksettuihin etuuksiin. Työllistymistä edistävät palvelut on luokiteltu myös toimenpidekohtaisesti. Tieto puuttuu -luokkaan on tilastoitu etuuksien palautukset, joille ei tiedetä korvausperustetta.

Huomattavaa: Peruspäivärahan tiedot ovat raportilla vasta vuodesta 2010, jolloin peruspäivärahaa alettiin maksaa työmarkkinatuen ja kotoutumistuen tavoin työllistymistä edistävien palvelujen ajalta.

Jaa tämä artikkeli
Jaa sivu Twitteriin Jaa sivu Facebookiin Jaa sivu LinkedIniin