Kelan tietotarjotinSiirry sisältöön

Seminaari 17.12.2024: Omakuntoutus Kelan järjestämässä kuntoutuksessa ja Tules-etäkuntoutuskurssi

Julkaistu 20.9.2024Päivitetty 1.10.2024

Tervetuloa Kelan tutkimusyksikön ja Kelan kuntoutusryhmän järjestämään kaksiosaiseen seminaariin 17.12.2024 kuulemaan uutta tietoa omakuntoutuksesta ja tutustumaan etäkuntoutuksen kehittämiseen.

Seminaarin yhteydessä julkaistaan uudet omakuntoutukseen ja Tules-etäkuntoutuskurssiin liittyvät oppaat. Seminaari perustuu Omakuntoutus Kelan järjestämissä kuntoutuspalveluissa -tutkimuksen tuloksiin ja TULES kuntoon -projektin toteutukseen.

Seminaari jakautuu kahteen osaan:

  • Aamupäivän seminaari klo 9.00–11.00: Omakuntoutus-tutkimuksen tulokset ja seminaarin yhteydessä julkaistavan Omakuntoutus-oppaan sisältö
  • Iltapäivän seminaari klo 12.00–14.00: Tules-etäkuntoutuskurssin kehittäminen palveluntuottajien kanssa, Kelan verkkokuntoutuksen sisältökokonaisuus ja julkaistava opas Tules-etäkuntoutuskurssin laatutavoitteista ja keinoista niiden saavuttamiseksi

Seminaarin ohjelmaa täydennetään ja tarkennetaan myöhemmin.

Seminaarin kohderyhmiä ovat Kelan kuntoutuksen tutkimuksesta ja kehittämisestä kiinnostuneet, kuntoutuksen palveluntuottajat, kuntoutukseen lähettävät tahot ja kouluttavat tahot.

Voit osallistua joko jompaankumpaan päivän seminaareista tai molempiin. Voit osallistua seminaariin etäyhteyksin tai paikan päällä Kelan Päätalon auditoriossa.

Tervetuloa mukaan kuulemaan ajankohtaisista teemoista kuntoutuksessa!

Ilmoittaudu seminaariin verkkolomakkeella (lyyti.fi).

Jaa tämä artikkeli

Jaa sivu Twitteriin Jaa sivu Facebookiin Jaa sivu LinkedIniin