Kelan tietotarjotinSiirry sisältöön

Alueen tilannekuva on käytettävissä myös ruotsiksi ja englanniksi

Julkaistu 29.3.2023Päivitetty 16.8.2023

Alueen tilannekuvan tarkoituksena on lisätä hyvinvointialueiden työntekijöiden ymmärrystä oman alueensa tilanteesta Kelan tietojen valossa. Tilannekuva on käytettävissä nyt myös ruotsin- ja englanninkielisenä.

Paljonko omalla hyvinvointialueellani on perustoimeentulotuen saajia? Millainen alueen tilanne on muihin hyvinvointialueisiin verrattuna ja valtakunnallisesti? Entä miten Kelan tuet jakautuvat kunnittain hyvinvointialueella?

Esimerkiksi näihin kysymyksiin Alueen tilannekuva tarjoaa vastauksia helposti hahmotettavassa muodossa. Tilannekuvan tarkoituksena on lisätä hyvinvointialueiden työntekijöiden ymmärrystä oman alueensa tilanteesta Kelan tietojen valossa.

Tilannekuvan avulla voi tarkastella tietoja Kelan maksamien etuuksien saajista sekä maksetuista ja keskimääräisistä etuuksista hyvinvointialueittain ja kunnittain. Alueen tilannekuva näyttää saajien lukumäärätiedot, maksetut etuudet ja saajien väestönosuudet lähes kaikista Kelan maksamista etuuksista sekä laajemmat tiedot perustoimeentulotuesta, kunnan osarahoittamasta työmarkkinatuesta, työkyvyttömyyseläkkeistä sekä ammatillisesta kuntoutuksesta. Työkyvyttömyyseläkkeistä ja ammatillisesta kuntoutuksesta voi tarkastella myös ratkaisutietoja.

Tilannekuva on käytettävissä nyt myös ruotsin- ja englanninkielisenä. Pääset haluamaasi kieliversioon Tietotarjottimen oikean yläkulman kielivalinnan kautta.

Lisätietoa

Alueen tilannekuva, suomenkielinen versio(Avautuu uuteen välilehteen)

Alueen tilannekuva, ruotsinkielinen versio(Avautuu uuteen välilehteen)

Alueen tilannekuva, englanninkielinen versio(Avautuu uuteen välilehteen)

Jaa tämä artikkeli

Jaa sivu Twitteriin Jaa sivu Facebookiin Jaa sivu LinkedIniin