Kelan tietotarjotinSiirry sisältöön

Kelan tietotarjotin sai kansainvälisen kunniamaininnan

Julkaistu 17.4.2024Päivitetty 22.4.2024

Kela sai kunniamaininnat myös ukrainalaisille pakolaisille suunnatuista palveluistaan sekä uudesta perhevapaalaskurista.

Kelan Tietotarjotin sai tiistaina 16.4. kunniamaininnan kansainvälisten sosiaaliturvalaitosten yhteistyöjärjestö ISSAn (International Social Security Association) kilpailussa, jossa ISSA palkitsi hyviä käytänteitä, joita Euroopan sosiaaliturvalaitokset ovat ottaneet käyttöön.

Kelalaisia vastaanottamassa palkintoa.

ISSA on maailman sosiaaliturvalaitosten yhteistyöjärjestö, johon kuluu noin 320 sosiaaliturvalaitosta Aasiasta, Afrikasta, Etelä- ja Pohjois-Amerikasta sekä Euroopasta.

– Tietotarjotin on jatkuvasti kehittyvä kanava luotettavalle ja ajankohtaiselle sosiaaliturvaa ja suomalaista yhteiskuntaa kuvaavalle tilasto- ja tutkimustiedolle. Tietotarjottimen merkityksestä kertoo, että sen tunnettuus ja käyttäjämäärät kasvavat koko ajan, sanoo Kelan tietopalvelujohtaja Arto Vuori.

Kela sai kunniamaininnat myös ukrainalaisille pakolaisille suunnatuista palveluistaan sekä uudesta perhevapaavertailusta.

– Kunniamaininnat vahvistavat, että Kela on paitsi luotettava sosiaaliturvan toimeenpanija, myös uudistuva ja innovaatioita hyödyntävä organisaatio. Pystymme joustavasti ja ripeästä muokkaamaan toimintaamme ja mukautumaan asiakkaidemme tarpeisiin, sanoo Kelan pääjohtaja Outi Antila.

ISSA:n järjestämään kilpailuun osallistui 119 hakemusta 40 ISSAn jäsenlaitoksesta ja 26 Euroopan alueen maasta. Kunniamaininnat julkistettiin ISSAn alueellisessa sosiaaliturvafoorumissa.

ISSA on palkinnut hyviä käytäntöjä vuodesta 2008 alkaen. Hyvien käytäntöjen palkitsemisella halutaan auttaa eri maiden sosiaaliturvalaitoksia parantamaan käytäntöjä ja hallintoa.

Jaa tämä artikkeli

Jaa sivu Twitteriin Jaa sivu Facebookiin Jaa sivu LinkedIniin