Kelan tietotarjotinSiirry sisältöön

Joukkoruokailussa tarvitaan vankkaa osaamista

Julkaistu 1.1.2014

Tiivistelmä

Joukkoruokailulla on huomattava vaikutus väestön terveyteen, sillä 1,3 miljoonaa suomalaista nauttii päivittäin ruokapalvelujen valmistamia aterioita. Ammattikeittiöissä valmistetaan lähes 890 miljoonaa ruoka-annosta vuodessa, joista 47 % on julkisen sektorin tuottamia. Tulevaisuuden haaste on löytää keinot yhdistää terveellisyys ja ekologisuus samalle lau­ta­sel­le. Ra­vit­se­mus­suo­si­tus­ten roo­lia ruo­ka­pal­ve­lus­sa poh­dit­tiin Ter­vey­den ja hy­vin­voin­nin lai­tok­sen se­mi­naa­ris­sa loka­kuus­sa.

Lue koko artikkeli (mobie.fi)

Tekijä

Paula Hakala

Lisätietoja julkaisusta

  • Vertaisarvioitu: ei.
  • Avoin saatavuus: kyllä.
  • Koko viite: Hakala, P. (2014). Joukkoruokailussa tarvitaan vankkaa osaamista. Ravitsemuskatsaus, 36(2), 10–11. https://maitojaterveys.mobie.fi/zine/11/article-1563

Jaa tämä artikkeli

Jaa sivu Twitteriin Jaa sivu Facebookiin Jaa sivu LinkedIniin