Siirry sisältöön

Joukkoruokailussa tarvitaan vankkaa osaamista

Julkaistu 1.1.2014

Tiivistelmä

Joukkoruokailulla on huomattava vaikutus väestön terveyteen, sillä 1,3 miljoonaa suomalaista nauttii päivittäin ruokapalvelujen valmistamia aterioita. Ammattikeittiöissä valmistetaan lähes 890 miljoonaa ruoka-annosta vuodessa, joista 47 % on julkisen sektorin tuottamia. Tulevaisuuden haaste on löytää keinot yhdistää terveellisyys ja ekologisuus samalle lau­ta­sel­le. Ra­vit­se­mus­suo­si­tus­ten roo­lia ruo­ka­pal­ve­lus­sa poh­dit­tiin Ter­vey­den ja hy­vin­voin­nin lai­tok­sen se­mi­naa­ris­sa loka­kuus­sa.

Lue koko artikkeli (mobie.fi)

Tekijä

Paula Hakala

Lisätietoja julkaisusta

  • Vertaisarvioitu: ei.
  • Avoin saatavuus: kyllä.
  • Koko viite: Hakala, P. (2014). Joukkoruokailussa tarvitaan vankkaa osaamista. Ravitsemuskatsaus, 36(2), 10–11. https://maitojaterveys.mobie.fi/zine/11/article-1563
Jaa tämä artikkeli
Jaa sivu Twitteriin Jaa sivu Facebookiin Jaa sivu LinkedIniin