Joukkoruokailussa tarvitaan vankkaa osaamista
Julkaistu 1.1.2014
Tiivistelmä
Joukkoruokailulla on huomattava vaikutus väestön terveyteen, sillä 1,3 miljoonaa suomalaista nauttii päivittäin ruokapalvelujen valmistamia aterioita. Ammattikeittiöissä valmistetaan lähes 890 miljoonaa ruoka-annosta vuodessa, joista 47 % on julkisen sektorin tuottamia. Tulevaisuuden haaste on löytää keinot yhdistää terveellisyys ja ekologisuus samalle lautaselle. Ravitsemussuositusten roolia ruokapalvelussa pohdittiin Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen seminaarissa lokakuussa.
Tekijä
Paula Hakala
Lisätietoja julkaisusta
- Vertaisarvioitu: ei.
- Avoin saatavuus: kyllä.
- Koko viite: Hakala, P. (2014). Joukkoruokailussa tarvitaan vankkaa osaamista. Ravitsemuskatsaus, 36(2), 10–11. https://maitojaterveys.mobie.fi/zine/11/article-1563