Kelan tietotarjotinSiirry sisältöön

Rasvainen ongelma -seminaarin antia

Julkaistu 1.1.2015

Johdanto

Lihavuus, laihduttaminen, ravinnon rasvat ja niihin liittyvät terveysriskit ovat viime vuosina olleet median lempiaiheita. Niitä on tarkasteltu perinteisesti pääosin lääke- ja ravitsemustieteen sekä terveyden edistämisen näkökulmasta. Tässä artikkelissa käsitellään aihepiiriä yhteiskunnallisena ja kulttuurisena ilmiönä.

Lue koko artikkeli (mobie.fi)

Tekijä

Paula Hakala

Lisätietoja julkaisusta

  • Vertaisarvioitu: ei.
  • Avoin saatavuus: kyllä.
  • Koko viite: Hakala, P. (2015). Rasvainen ongelma -seminaarin antia. Ravitsemuskatsaus, 9(1), 17–19. https://maitojaterveys.mobie.fi/zine/12/article-1716

Jaa tämä artikkeli

Jaa sivu Twitteriin Jaa sivu Facebookiin Jaa sivu LinkedIniin