Korkeakouluopiskelijoiden ruokailusuositus – uusi versio tutuksi
Julkaistu 1.1.2016
Tiivistelmä
Uudistettu Korkeakouluopiskelijoiden ruokailusuositus julkaistiin helmikuussa 2016. Sen tavoite on edistää opiskelijoiden hyvää ravitsemusta, terveyttä ja opiskeluvireyttä. Suositus helpottaa opiskelijaravintoloita ateriapalvelujen suunnittelussa ja toteuttamisessa. Opiskelijaruokailua on Suomessa tuettu yhteiskunnan varoin jo vuodesta 1979 lähtien. Ateriatuki perustuu valtioneuvostoon antamaan asetukseen (54/2012) korkeakouluopiskelijoiden ruokailun tukemisen perusteista. Suosituksessa annetaan asetuksen toteutuksesta tarkennetut ohjeet. Ne auttavat varmistamaan opiskelija-aterioiden hyvän laadun.
Tekijä
Paula Hakala
Lisätietoja julkaisusta
- Vertaisarvioitu: ei.
- Avoin saatavuus: kyllä.
- Koko viite: Hakala, P. (2016). Korkeakouluopiskelijoiden ruokailusuositus – uusi versio tutuksi. Ravitsemuskatsaus, 38(1). https://maitojaterveys.mobie.fi/zine/13/article-1894