Kelan tietotarjotinSiirry sisältöön

Korkeakouluopiskelijoiden ruokailusuositus – uusi versio tutuksi 

Julkaistu 1.1.2016

Tiivistelmä

Uudistettu Korkeakouluopiskelijoiden ruokailusuositus julkaistiin helmikuussa 2016. Sen tavoite on edistää opiskelijoiden hyvää ravitsemusta, terveyttä ja opiskeluvireyttä. Suositus helpottaa opiskelijaravintoloita ateriapalvelujen suunnittelussa ja toteuttamisessa. Opiskelijaruokailua on Suomessa tuettu yhteiskunnan varoin jo vuodesta 1979 lähtien. Ateriatuki perustuu valtioneuvostoon antamaan asetukseen (54/2012) korkeakouluopiskelijoiden ruokailun tukemisen perusteista. Suosituksessa annetaan asetuksen toteutuksesta tarkennetut ohjeet. Ne auttavat varmistamaan opiskelija-aterioiden hyvän laadun.

Lue koko julkaisu (mobie.fi)

Tekijä

Paula Hakala

Lisätietoja julkaisusta

  • Vertaisarvioitu: ei.
  • Avoin saatavuus: kyllä.
  • Koko viite: Hakala, P. (2016). Korkeakouluopiskelijoiden ruokailusuositus – uusi versio tutuksi. Ravitsemuskatsaus, 38(1). https://maitojaterveys.mobie.fi/zine/13/article-1894

Jaa tämä artikkeli

Jaa sivu Twitteriin Jaa sivu Facebookiin Jaa sivu LinkedIniin