Kelan tietotarjotinSiirry sisältöön

Ravintokuitu – uutta tietoa uusin menetelmin

Julkaistu 1.1.2017

Tiivistelmä

Elintarvikkeiden ravintokuitutietoihin tulee muutoksia. Tämä johtuu uusista päteviksi todetuista mittausmenetelmistä. Uusin menetelmin pystytään määrittämään kaikki ravintokuidun komponentit – myös lyhytketjuiset oligosakkaridit, jotka lasketaan kuuluviksi ravintokuituun.

Lue koko artikkeli (mobie.fi)

Tekijä

Paula Hakala

Lisätietoja julkaisusta

  • Vertaisarvioitu: ei.
  • Avoin saatavuus: kyllä.
  • Koko viite: Hakala, P. (2017). Ravintokuitu – uutta tietoa uusin menetelmin. Ravitsemuskatsaus, 39(1). https://maitojaterveys.mobie.fi/zine/15/article-2185

Jaa tämä artikkeli

Jaa sivu Twitteriin Jaa sivu Facebookiin Jaa sivu LinkedIniin